Ik werk al een aantal jaar met de Franklin ballen in mijn lessen. Ik wil me als instructeur altijd blijven verdiepen in de mogelijkheden van nieuwe en bewezen methodes. Om er nog meer uit te halen voor mijn lessers ga ik in september naar België om me te certificeren voor “Franklin methode voor ruiters”. Dit is de 1e mogelijkheid sinds een aantal jaar en ik grijp deze kans dan ook met 2 handen aan, zodat ik jullie en mezelf kan helpen een betere ruiter te worden!

De Franklin methode is een succesvolle en leuke manier om je onafhankelijke zit te ontwikkelen, balans te verbeteren, de bewegingen van je paard beter te kunnen volgen en meer ontspannen in het zadel te zitten.

Start Learning to Drive Today

Give us a call to schedule your first driving lesson

  • 1-800-555-555

Sign up to our Newsletter

    (We do not share your data with anybody, and only use it for its intended purpose)